Dagvoorzitter

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter die moeiteloos schakelt tussen inhoud en luchtigheid? Ik houd ervan om deelnemers op verschillende niveaus aan te spreken, sfeer te maken en de boel op te schudden wanneer het nodig is. Altijd met charme en met oog voor het grotere geheel.

Kennis van: cultuur, kunst, musea, marketing, duurzaamheid, textiel/fashion, (woman)empowerment, GLBTQ+.

Ik verdiep me graag in nieuwe onderwerpen / thema’s.

Tweetalig (Engels / Nederlands)

Foto’s: Dagvoorzitterschap Congres Natuurlijk, Zwolle (24-11-2022)

“Laat jezelf zien”: dat was de naam van de workshop die ik gaf tijdens het Step Up Event in de Grolsch Veste (maart 2022). Ik heb zo’n 70 dames getraind in pitchen, netwerken en verschillende manieren om jezelf beter zichtbaar te maken, online en offline.

Foto: Indra Simons ISI fotografie.

Waarom een dagvoorzitter?

Wanneer je een symposium of een congres organiseert voor een groep mensen, is het fijn om niet alles zelf te doen. Je moet tenslotte al aan zoveel denken. Een dagvoorzitter is het gezicht van jouw organisatie. Hij of zij kan maakt of breekt je event. Tenslotte doet hij/zij het openingswoord en het afsluitende praatje. Extra belangrijk dus om iemand te kiezen die je vertrouwt en die ervaring heeft met het dagvoorzitterschap.

Waarom kiezen voor Buro Boon?

Gemma Boon heeft jarenlange ervaring als spreker, host, voorzitter en gastdocent. Bij het dagvoorzitterschap is het flexibel in kunnen spelen op veranderingen een zeer belangrijke eigenschap. Daarnaast is het belangrijk om de goede toon te vinden, die de doelgroep aanspreekt. Door goed te luisteren naar de sprekers en een gedegen voorbereiding, weet Gemma de scherpe vragen te stellen die het publiek beantwoord wil zien, of juist die persoonlijke vraag te stellen die de soms moeilijke thema’s toegankelijker maken. Gemma beheerst het vak van dagvoorzitter niet alleen, het zit in haar DNA.