Content Creator

Share the love

Content creëren is voor mij meer dan een handig hulpmiddel om opgemerkt te worden door mijn doelgroep: het is mijn manier om in verbinding te staan met de wereld. Neem contact op om te kijken wat ik voor jouw brand of kunstpodium kan doen.

Via de blog

Nieuwe berichten in je inbox

Instagram | LinkedIn | Facebook

Mijn favoriete plek om met mijn doelgroep in contact te komen is LinkedIn. Door de jaren heen heb ik veel contacten in de kunstwereld opgedaan. Daarom is dit de meest logische plek voor mij om nieuwe content te delen en het gesprek aan te gaan met museumprofessionals en kunstenaars. Instagram biedt een prachtig visueel storyboard. Met Facebook heb ik enorm goede ervaringen in het bereiken van doelgroepen voor musea. Voor elk doel, een eigen platform. Meer weten? Maak een afspraak.

Contact

Neem een kijkje op de kanalen van Buro Boon